Hunddagis

HUNDDAGIS

Hela dagiset är byggt med tanke på hundens bästa i material som är slitstarka och lätta att hålla rena. Hundstallen har klinker på golvet och boxarna är avskilda 120 cm upp och galler till taket. Varje box har en matta på golvet. Vissa av boxarna har upphöjda liggplatser och andra har plastbäddar, båda är försedda med filtar. Filtar och mattor ingår i priset. Dagiset värms upp av luftvärmepumpar och det finns tvättmaskiner till filtar och mattor samt diskmaskin till mat- och vattenskålar. Städning av boxarna och tvättning av filtar och mattor sker vid behov, dock minst en gång/vecka. För tillfället har vi en stor inhägnad rastgård på ca 1500kvm.

RUTINER


För att underlätta både för oss och hundägarna så sätter man själv in sin hund på morgonen och man hämtar själv ut den på kvällen. På så sätt så behöver ingen passa några tider, utan man har fri tillgång till sin box.


När hundarna sätts in på morgonen vill vi att de skall vara rastade. Vi rastar sedan hundarna minst två gånger per dag med början vid 9.30-tiden och med början vid 13.30-tiden. Hundarna rastas antingen med promenad eller så får de springa lösa i inhägnad rasthage.


Skulle hunden behöva övernatta eller stanna lite länge så säger man bara till. För prisuppgift gällande övernattning se här övernattningspriser